Välkommen till Tailor Made Peru

Tailor Made Peru är en svenskägd resebyrå med säte i Peru och med många års erfarenhet av turistnäringen i Latinamerika med speciell inriktning på resor i Peru. Vi är ett sammansvetsat team av svenskar, norrmän och peruaner som trivs tillsammans och med vårt arbete att ge dig som kund bästa tänkbara service och assistans genom nära personlig kontakt.
Vi finns alltid på plats i Peru för att bistå under er resas gång. Vi känner alla landet och folket mycket väl och följer de dagliga händelserna på nära håll. Vi vet oftast på förhand när exempelvis strejker kan sätta käppar i hjulet för en uppgjord resplan och kan snabbt göra ändringar så att resan flyter normalt ändå. Likaså finns vi plats vid sjukdoms- eller olycksfall och naturligtvis för dagliga råd och svar på frågor.
Ni kan starta och avsluta er resa på vilken dag på året som helst, det väljer ni själva.

Vi använder oss vanligtvis inte av guider från Sverige som reser med hela tiden, utan har våra engelsktalande lokala guider på på plats på era resmål. Detta för att ha guider som hela tiden är uppdaterade med aktuella händelser och har daglig kontakt med orter och sevärdheter, men även för att hålla ner kostnaden för resan.

För att finna bästa pris och ge valmöjlighet mellan olika flygbolag bokar och betalar nästan alla våra kunder sitt internationella flyg på egen hand via internet. Naturligtvis ger vi råd och hjälp i samband med köp av flygbiljett, eller bokar även det internationella flyget som en del av resan om ni så önskar.

Vår idé är att kombinera högsta kvalité med fördelaktiga priser för att kunna erbjuda våra kunder marknadens mest prisvärda resor i Peru. Vi arbetar utan mellanhänder och kan därför erbjuda förmånliga priser utan att ge avkall på våra alltid högt ställda krav på kvalité på vår service. Vi arbetar endast med de bästa hotellen och operatörerna i Peru, för vi vet att en nöjd kund är den bästa reklam vi kan få. Välj själva om ni vill bo på 3-, 4- eller 5-stjärnigt hotell, de flesta av våra gäster väljer 3-stjärniga hotell och finner dem till full belåtenhet.
Vi brinner föra att göra din resa till ett oförglömligt minne och svensk personal finns alltid på plats i Peru för er service dygnet runt under resan.

Varför Tailor Made Peru

Vår kunskap och erfarenhet

Vi bor här i Peru och vi har arbetat många år inom turismen så våra managers, säljare och övriga anställda vet allt man behöver veta om turismen och rådande förhållanden i Peru. Vi lever våra dagliga liv i den peruanska kulturen och följer nyheter och händelser för att kunna ge snabba fakta och service. Våra säljare som sätter ihop era paketresor har redan besökt platserna ni skall besöka och de vet vad man måste tänka på. De pratar flytande engelska, svenska och spanska och är välutbildade. Därför kan ni lita på att vi kommer att sammanställa en perfekt resa som möter alla era förväntningar.

Vi är researrangören

Till skillnad från andra svenska resebyråer så är vi researrangören, vilket innebär att vi själva gör alla reservationer och arrangerar reselogistiken. De flesta andra resebyråer köper tjänsterna från en lokal researrangör här i Peru. Detta innebär att ni som kund måste betala ett högre pris för er resa och det innebär också att det är svårare för denna resebyrå att garantera kvalitén på tjänsterna eftersom de endast är en mellanhand och låter någon annan ansvara för tjänsternas utförande. Vi, å andra sidan, kan garantera kvalitén på våra tjänster eftersom vi är researrangören. Vi finns på plats och kan under er resas gång gripa in så att allt utfaller till er belåtenhet.

Bra kvalité och fördelaktiga priser

Vi är en peruansk researrangör med svensk ledning som säljer paket- och skräddarsydda resor till kunder i Sverige och övriga världen. Det finns inga mellanhänder som vill ha sin ”del av tårtan”. Alltså kan vi hålla våra priser så låga som det är möjligt. Vår höga kvalité och våra låga priser gör att vi kan erbjuda de bästa paketresorna på marknaden.  Vi spenderar inte mycket pengar på marknadsföring som våra kunder till slut måste betala. Istället förlitar vi oss på att våra kunder berättar om sin resa för sina vänner och bekanta. Det är alltså otroligt viktigt för oss att våra kunder är nöjda när de återvänder till Sverige.

Hållbar Turism

Det är mycket viktigt för oss att våra aktiviteter inte har en negativ inverkan på den lokala miljön och människorna. Tvärtom, vi vill att vår verksamhet ska ha en positiv inverkan på Peru och dess invånare. Därför har vi tagit fram en Hållbar Turism Policy som vi följer, bland annat så donerar vi en del av vår vinst till lokala utvecklingsprojekt och vi försöker alltid köpa våra produkter och tjänster lokalt.